Kinkeli-house og romdeler

Kinkeli-house og romdeler

Kinkeliane 

Barnemøbler

 

Kinkeliane as ble etablert i 2011 og tilbyr barnehagemøbler og barnemøbler til alle som ønsker moderne og lekne rom. Møblene er i utgangspunktet utviklet med tanke på barnehage, men passer like godt som skolemøbler, i barnerom på hotell, barnekroker på restauranter, barneavdelinger på bibliotek, museer, i offentlige rom generelt eller i hjemmemiljøer. Vi brenner for spennende og utfordrende design, god material-bruk og snerten lekenhet.

Kinkeliane drives og eies av Grethe Sivertsen. Hun har vært designansvarlig i en av Nordens største barnehagekjeder, og innredet og designet utallige barnehagebygg. I løpet av disse årene savnet hun nye produkter med moderne design og som hadde gode pedagogisk funderte løsninger. Hun har i tillegg jobbet som daglig leder i barnehage i en årrekke og har både estetisk og pedagogisk utdannelse og bakgrunn.

Kinkeliane består av pedagoger og designere som har lekenhet og nyskapning som felles drivkraft. Akkurat som barnereglen \"Ole Dole Doff\" leker med ord, leker Kinkeliane med rom og lekne møbelprodukter.

Grethe Sivertsen
m: +47 924 49 337
e: grethe@kinkeliane.no
web: kinkeliane.no